VW PASSAT B4 Typ 35i (1993-1997)

Розбірка VOLKSWAGEN PASSAT B4: Б/У запчастини Фольксваген Пасат Б4 з авторозбирання

Четверте покоління VW Passat стало, по суті, оновленням попередньої генерації, мало чим відрізняючись від неї з технічної точки зору. Але при цьому були зроблені деякі зміни у зовнішньому вигляді автомобіля. Так, грати радіатора перестали бути суцільними і стали більше перегукуватися зі стилем моделей Golf III і Jetta, змінився дизайн бамперів і фар. Також з'явилися подвійні аварійні подушки спереду, разом з ременями безпеки з переднатягувачами та антипробуксовувальною системою. Інтер'єр залишився таким самим, як і у попередниці.

    Бензинові модифікації Passat 35i отримали двигуни об'ємом від 1.8 до 2.9 л з потужністю 75-184 л.с. Дизельні версії були представлені 1.9-літровими моторами (у тому числі з турбонаддувом і розподіленим упорскуванням), що розвивали від 68 до 90 «коней». Коробки передач пропонувалися – 5-ступінчасті механічні або 4-швидкісні автоматичні . Машина оснащувалась гідропідсилювачем керма, передніми дисковими та барабанними задніми гальмами (існували також варіанти з усіма дисковими).

     B4 набув широкої популярності завдяки доступній ціні, ремонтопридатності, зручному та просторому салону, великому багажнику, надійності, простоті та дешевизні обслуговування.

     До кінця випуску 1996 р., було вироблено понад 690 тис. авто цього покоління.

Volkswagen Passat IV: історія моделі

     Автовласники, які звертаються на наше розбирання Фольксваген, часто запитують – як ви забезпечуєте якість свого товару і чому вам можна довіряти? Наш магазин вигідно відрізняється від інших подібних – тим, що функціонує за чіткими відпрацьованими принципами, що дозволяють забезпечувати постачання комплектуючих у кондиційному стані.

     Перш за все, мова йде про вибір - як постачальників - німецьких авторозбірок, на яких знаходиться велика кількість автотранспорту з малим пробігом і в хорошій безпеці. Така ситуація пов'язана з тим, що німецькі автомобілісти мають можливість із великою періодичністю купувати нові моделі авто. Їхні «старі» автомобілі, як правило – 5-8- літнього віку, потрапляють на розбирання.

    Щоб не допустити випадковостей, – коли до нас приходять такі бу запчастини на Фольксваген Пасат 4, ми проводимо їхню скрупульозну перевірку. Після відбору – на решту – призначається гарантія.

     Наше розбирання Фольксваген має можливість оперативно відвантажувати замовлення покупцям, маючи всі деталі на своєму складі. Їхня доставка можлива територією України, Росії та країн СНД. З усіх питань і для консультації – можна звернутися до наших фахівців за номером (050) 224-00-11.